|
 |
 |
|
Toplam Forum: 69
*** Toplam Konu: 30100
*** Toplam Mesaj: 148193 |
|
|
|
|
|
Gönderen |
|
|
|
1129 Mesaj -
|
|
|
GÜNÜN PÜFÜ
Makarna piþirirken haþlama suyuna azýcýk sývý yað katýlýrsa, hem su kaynayýnca taþmaz, hem de makarnalar birbirine yapýþmaz.
Mesaj 1 kez düzenlendi. En son zeynep-54 tarafından, 09.06.2005 - 18:37 tarihinde.
|
Gönderen: 09.06.2005 - 18:36 |
|
|
|
174 Mesaj -
|
|
|
Makarna piþirirken haþlama suyuna azýcýk sývý yað katýlýrsa, hem su kaynayýnca taþmaz, hem de makarnalar birbirine yapýþmaz.
Ve suyun icine tuz katarsanda guzel oluyor. Sivi yag ve tuz ben sahsen oyle yapiyorum
|
Gönderen: 09.06.2005 - 18:59 |
|
|
|
1129 Mesaj -
|
|
|
Günün PüfüYaðý fazla olan yemeðin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapaðýný kapatýn. Bu iþlem yemeðin buharýyla birlikte yaðýný da çekmesini saðlar.
Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak için, 1 adet patatesi soyup yemeðinize doðrayýn. Bir kaç dakika kaynatýn.
|
Gönderen: 12.06.2005 - 19:08 |
|
|
|
1129 Mesaj -
|
|
|
Üç dakika suda beklettiðiniz taze limon hem daha kolay sýkýlýr hem de bol su verir
|
Gönderen: 19.06.2005 - 18:35 |
|
|
Şu an Yok üye ve 974 Misafir online. En son üyemiz: Didem_
16977 üye ile 13.07.2024 - 12:50 tarihinde en fazla ziyaretçi online oldu.
[Admin | Moderator | Kıdemli Üye | Üye] |
|
 |
|
Doğum gününüzü tebrik eder, sıhhat ve
afiyet dolu ömür dileriz:
zozbay (56), fuat25 (64), A_PETEK_37 (55), musti06 (61), ryhn (65), dadas_66 (60), Aysberg175 (47), HAS18 (38), gonca gül65 (58), Dolan_Gözler (36), burhan04 (46), muhammedmol (62), syagmur (41), can_meltem (40), birol65 (60), hafiz_murat (40), likapa_53 (43), hillall (40), yalnizefe (61), resit (57), midyatli (48), tosköylü (69), cehdi (69), mizgin01 (45), suu (51), lore (48), altýnolu.. (64), emir35 (60), Sedat Yilmaz (59), seref23 (50), ragelove (45), dragon1453 (39), nur hanim (35), yatimo (44), huseyin15 (46), legacy1 (49), {=macit=} (46), h_yavuz79 (46) |
|
|
|
 |
|